Branný pretek – Plameň ?Malinovo 6. apríla 2019

Sobota sa priblížila a naše šikovné hasičské družstvá (na branný pretek sme nastúpili s dvomi družstvami Mini a jedným družstvom v kategórii Mladší žiaci) sa tešili, ako si preveria svoje vedomosti, ktoré sa naučili počas tréningov. Hneď na úvod súťaže sa deti potešili novým tímovým dresom, v ktorých sa im dúfame, bude dariť počas celej sezóny.

DHZ Reca – Plameň

Ako prví sa na štart postavili „Reca mini 1“ v zložení Emka, Lívia, Riško a Peťko, ktorí už mali skúsenosti aj z branného preteku v Blatnom.

Reca mini 1

Za nimi s malým oneskorením vybiehalo družstvo „Reca mini 2“ v zložení Tamia, Miško, Eliška, Tiffany a Vaneska. Bola to pre nich nová skúsenosť a veľká výzva zdolať všetky stanovištia.

Reca mini 2

Nakoniec sa dostal rad aj na naše najskúsenejšie družstvo v kategórii „Reca mladší žiaci“ v zostave: Viki, Saška, Hanka, Samko a Kika.

Všetky naše družstvá nás prekvapili svojím nasedením, snahou dostať zo seba maximum, ale tiež vedomosťami, tímovou spoluprácou a odhodlaním získať čo najlepšie umiestnenie.

To sa podarilo našim dvom družstvám mini, ktoré získali vo svojej kategórii 1. miesto.

Veľká vďaka patrí aj našim mladším žiakom, ktorým sa podarilo umiestniť na peknom 10. tom mieste. Od medailových pozícii ich delil iba vyšší počet trestných bodov.

DHZ Reca Plameň

Na záver sa chceme poďakovať všetkým rodičom za pomoc a podporu ako aj DHZ Malinovo za organizáciu detskej súťaže.

Všetky fotky budeme postupne pridávať do našej galérie.