Branný pretek Gáň

Dnešná súťaž v brannom preteku preverila novonadobudnuté vedomosti a naši najmladší sa mohli prvý krát zapojiť do sútaže v útoku s vodou, na čo sa všetci veľmi tešili.

Naši malí hasiči dnes mali veľkú podporu aj vo „Fans“ zóne. Janko síce často dopĺňal zásoby (fandenie je predsa len náročná aktivita), ale nevynechal ani jednu príležitosť zakričať si „Reca do toho“.

Súťaž sme zahájili streleckou disciplínou zo vzduchovky – Kráľ Strelcov. Naše družstvo reprezentovali dobrovoľníci: Hanka, Riško, Kika a Peťko.

V brannom preteku sme strieľali zo vzduchovky, hádzali granátom, odpovedali na technické a zdravotné otázky, viazali uzle, prenášali zraneného, určovali technické prostriedky ako aj stáčali hadice C.

Po brannom preteku sme sa rozhodli prvýkrát absolvovať aj požiarny útok s vodou, kde sa nám útok vydaril na výbornú

Našim mladším žiakom sa podarilo získať krásne 5.miesto spomedzi všetkých družstiev a podobne aj mužstvu Reca mini patrí 5.miesto. za čo všetkým súťažiacim patrila studená odmena.

Ďakujeme všetkým za podporu, rodičom za super občerstvenie a pomoc pri súťaži a samozrejme DHZ Gáň za super akciu pre mladých hasičov.