Úvodné dejstvo ZSHL pre DHZ Reca

Aktuálna súťažná sezóna ZSHL priniesla do nášho mužstva nový vietor v podobe prihlásenia sa do súťaže ako oficiálne ligové mužstvo. Našu obec v nej bude reprezentovať mužský a ženský tím.

DHZ Reca – ženy na súťaži v Šenkviciach
DHZ Reca – muži na súťaži v Šenkviciach

Motivácia v podobe zbierania bodov z jednotlivých súťaží v závislosti od umiestnenia v celkovom poradí je príjemným osviežením v doterajšom snažení.

ZSHL odštartovala 1. kolom v Sládkovičove, kde sa naše mužské družstvo prezentovalo s časom 15,93s na ľavom a 17,23s na pravom prúde. Našim ženám sa podarilo útok dokončiť s časom 59,95s na ľavom prúde a 45,36s na pravom prúde.

Liga pokračovala svojím 2. kolom v Šenkviciach. Už tradičnú súťažnú kombináciu mužov a žien doplnil ambiciózny C-tím v zložení dorastencov a legionárov z našich radov.

DHZ Reca – C tím

V Šenkviciach sa mužom podarilo na ľavom prúde zostreliť terč v čase 18,48s a na pravom prúde 19,03s. Našim ženám to v porovnaní s prvým kolom vyšlo za 22,56s na ľavom a 21,03 na pravom prúde avšak za prešľap na prúde im rozhodcovia udelili D. Ako posledný z našej DHZ sa na štart postavil C tím a s časmi 26,06s na ľavom a 23,80s na pravom prúde odštartoval svoju súťažnú dráhu.

Aplauz divákov si vyslúžili dvaja členovia družstiev – Kika v ženskom za zapojenie polospojok v páde na zemi a Samovi za pomoc na B spoji s rozdeľovačom.

Videá z jednotlivých kategórii:

DHZ Reca muží: https://youtu.be/fIxmhaPo3ws
DHZ Reca ženy: https://youtu.be/8q7TSGPNI_Q
DHZ Reca C-tím: https://youtu.be/Jy6EqjqjHvw

Ďakujeme za Vašu podporu a tešíme sa na ďalšie súťaže. Tím DHZ Reca